Ian and Paul in People´s Sexiest Man Allive Issue

21.11.2010 15:34

Ian Somerhalder a Paul Wesley sa objavia v špeciálnom vydaní časopisu PEOPLE: Najsexi žijúci muži sveta. Na internet sa dostali scany z tohto ešte len pripravovaného vydania, na ktorých je Ian a Paul + krátke charakteristiky k nim (nájdete ich preložené trochu nižšie v tomto článku). Na oficiálnej stránke tohto časopisu je aj krátke video, v ktorom sú zábery z fotenia Iana do tohto photoshootu. Video nájdete na tomto odkaze.

PREKLAD TEXTU V OBRÁZKOCH:

"Zlý chlapec" z Vampire Diaries - IAN SOMERHALDER

Aké je tajomstvo mystiky týchto moderných krv-vysávačov? "Ľudia sú zaľúbení do vecí, ktoré sú sexy a zároveň desivé." hovorí Somerhalder (32), ktorý nie je ani zďaleka taký ohrozujúci ako postava, ktorú stvárňuje. Somerhalder sa cíti najsexi počas "prvej veci, ktorú ráno spraví a pri nej aj najviac relaxuje. V posteli má tri zvieratká a všetko pokrýva ich kožušina. Bolo by to pre mňa trochu čudné povedať, že sa cítim sexy s mojimi mačkami, ale ja som proste taký typ "chlapíka".

"Cnostný upír" vo Vampire Diaries - PAUL WESLEY

 

Napriek jeho postave, ktorá je spojená s krvou, Wesley (28) sa viac zameriava na zdravé anatomické vlastnosti. "Je vždy skvelé keď stretnete ženu, ktorá má niečo v očiach." hovorí. A ktorú vlastnosť považujú jeho fanúšikovia za najsexy? Napodiv dosť chvália veci ,nad ktorými nemám až takú kontrolu. Ako keď hovoria: "Naozaj sa mi páči tvoj účes v seriáli."